Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Lütfi Kolat ve Genel Sekreter Gülay Koç, “Evde Bakım Sektöründe Düşük Beceri ve Nitelikli Yetişkinlerin İstihdamının Güçlendirilmesi Projesi” EMPOWER4EMPLOYMENT Webinarı’na katıldı.
İzmir Vali Yardımcısı Faik Arıcan‘ın açılış konuşmasıyla başlayan seminere İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özkardeş, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Bit Management Proje Yöneticisi Marie Sophie Schriefl ve Proje Yöneticileri Aneta Orska ve Tiago Feio konuşmacı olarak katıldı. Seminerde, nitelikli yetişkinlerin evde bakım sektöründe istihdam edilebilmeleri konuşuldu ve sektörün ihtiyacı olan beceri ve yeterlilikteki kişilerin nasıl daha donanımlı hale getirilebileceği hakkında bilgilendirici sunumlar yapıldı.