BERTO ve Türev Danışmanlık iş birliği ile gerçekleştirilen Yönetim Geliştirme Programı kapsamındaki eğitimler başladı.
Bergama Ticaret Odasında gerçekleşen eğitimin ilk dersi olan Daralan Piyasada Ekonomik Verileri Yorumlayabilme , Türev Danışmanlık Kurucu ve Grup Başkanı Bülent Orta sunumuyla yapıldı. Ekonomik verilerin tümü , Türkiye ve Dünyaya etkileri başlıkları altında incelendi ve güncel konulara da değinildi.
Eğitim öncesinde kısa bir konuşma yapan BERTO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, oda olarak eğitime verilen önemden ve daha önce düzenlenen programlardan bahsetti. Yapılan eğitimlerin herkese yararlı olmasını temenni ettiğini belirtti. Dünyadaki ekonomik büyüme verileri ile ülke , sektör ve kişilere olan etkilerine değinilen eğitimde diğer ülkelerin büyüme stratejileri hakkında bilgiler verilerek , bu stratejilerin ülkemize olan etkilerini değerlendirdi. Ekonomiyi konuşacaksak , stratejiyi de konuşmalıyız diyen Orta, küçük ya da büyük her işletmenin bir plan ve stratejisi olması gerektiğinin altını çizdi. Son olarak G20 zirvesinin önemi ve dünya ekonomisine etkilerinden bahsederek katılımları için herkese teşekkür etti. Bergama Ticaret Odasında devam edecek programda bir sonraki eğitim olan Yeni Nesil Satış ve Müşteri İlişkileri , 5 Ocak 2019 tarihinde yapılacak.

[easy_image_gallery gallery=”244″]