Değerli üyelerimiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Türkiye-Polonya İş Forumu ve İş Görüşmelerinin 16 Eylül 2020 Çarşamba günü Polonya Ticaret Odası işbirliğinde gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Tıbbi ekipmanlar, kozmetik, tekstil ürünleri (giyim), biyoteknoloji ve ilaç, gıda ve tarım ürünleri, otomotiv, beyaz eşya ve ev kimyasalları (temizlik ürünleri) alanlarında faaliyet gösteren Polonyalı firmaların katılımıyla gerçekleştirilecek olan söz konusu etkinlik Zoom uygulaması üzerinden düzenlenecektir.

Türkiye ve Polonya’daki iş imkânları konusunda sunumların yer alacağı İş Forumu kapsamında Türk ve Polonyalı firmalar arasında, her iki taraftan gerekli talep olması halinde, belirtilen sektörlerde paralel ikili görüşmeler düzenlenecektir. İş Forumu Taslak Programı ekte sunulmuştur.

İş Forumunun sabah oturumunda açılış konuşmaları ve sunumlara yer verilecek olup, bu bölümde Türkçe-İngilizce simultane tercüme hizmeti sağlanacaktır. Forumun öğleden sonraki oturumunda firmalar arasında gerçekleştirilecek olan ikili görüşmeler ise İngilizce olacaktır.

Türkiye-Polonya İş Forumu’na katılmak isteyen firmalarımızın kayıtlarını (İngilizce olarak) polonya.tobb.org.tr adresinden en geç 21 Ağustos 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Polonyalı şirketlerin profili, katılımcı listesi ve toplantı için teknik ayrıntılar, katılım teyidi bildiren firmalarla daha sonra paylaşılacaktır.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.

Taslak Program

11:00-Açılış Konuşmaları

-Polonya Ticaret Odası