Türk-Arap İş Adamları Derneği (TURAB)’ın planladığı “GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ VE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ ORGANİZASYONU” 13-16 Kasım 2013 tarihinde Çeşme Shereton Otel/İzmir’de yapılacaktır.

Programda konu ile ilgili 400 kişilik yatırım ve gıda alım heyetleriyle birlikte, Ülkemizde görev yapan 22 Arap ülkesi Büyükelçisi’nin de katılacağı bu toplantılarda Arap ülkelerinin Ticaret ve Sanayi Oda Başkanları ve tarım konusunda görev yapmakta olan Devlet makam yetkilileri de bulunacaktır.

Arap diplomatlar ve Arap heyetleri katılımının bölgemiz için tarımsal ve ticari anlamda büyük fırsat olacağı, oluşacak taleplerle stant ile katılımın uygun görüleceği bu fuarla, katılım ve bilgi sağlamak adına ilgilenen üyelerimizin Odamıza başvurmasını rica ederiz. (Yeterli sayıya ulaşıldığı takdirde Odamızca fuara katılım programı oluşturulacaktır.) 0232 633 10 10 / 113