Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Meclis Başkan Yardımcısı Arif Böke, Yönetim Kurulu Üyesi Salim Zeki Kurşun, Meclis Üyesi Barış Taşdemir ve Genel Sekreter Gülay Koç, odamızı ziyaret eden Torbalı Ticaret Odası yönetimini ağırladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Avdulvahap Olgun, Meclis Başkanı Bekir Söyler, Meclis Üyeleri ve Komite Başkanları’ndan oluşan Torbalı Ticaret Odası heyeti, yeni dönem için BERTO’ya ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan BERTO Başkanı Kolat; “Bakırçay Bölgemizin çehresi, yükselen OSB’ler ve gelen yatırımlar ile yakın zamanda çok değişecek. Fakat bu değişim, kontrollü olmalı. İş için dışarıdan bölgemize gelecek binlerce kişi için şehirlerimizi, sosyal alanlarımızı ve işletmelerimizi şimdiden planlamalıyız. Biz Bergama Ticaret Odası olarak, bu konuyu sürekli gündemde tutarak, dikkatleri bu noktaya çekmeye çalışıyoruz. Sanayisi ile öne çıkan Torbalı olarak sizler de bu süreçlere hakimsiniz. Tecrübeleriniz bizler için çok önemli” dedi.

2 Oda arasındaki iş birliğini arttırma kararının da alındığı görüşmede BERTO Yönetimi, ziyaretleri için Torbalı Ticaret Odası yönetimine teşekkür etti.