Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi Şurası Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Oda/Borsa Başkanlarının katılımlarıyla Ankara’da gerçekleştirildi.
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper‘in de katıldığı şura, kamu ile özel sektörün bir araya gelerek sorun ve çözüm önerilerinin doğrudan icra makamına iletilmesi açısından büyük önem taşıyor.
Toplantıda konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise: “Mevzuata ilişkin yapılacak reformlarda, eskiden olduğu gibi, kamu-özel sektör diyalog mekanizmalarının kurulması çok faydalı olacaktır. Biz ülkemiz için tüm gücümüz ile koşmaya, çalışmaya ve üretmeye hazırız. Ülkemizi daha güçlü, daha zengin, daha müreffeh yapmak için üretmeyi ve emek vermeyi daima sürdüreceğiz” dedi.