Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlendiği ve ödüllendirildiği TOBB Türkiye 100 için başvurular başladı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza iletilen yazıda, TOBB öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde, 2011 yılından bu yana Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemek ve bu şirketlerin başarılarına küresel ölçekte dikkat çekerek küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek, başarı hikayelerinin ulusal ve uluslararası yazılı ve görsel basında yer almasını sağlayarak doğru iş ortaklarına, yeni müşterilere ve yatırımcılara erişimlerini kolaylaştırmak amacı ile TOBB Türkiye 100 programının düzenlendiği ifade edilmektedir.

Türkiye 100 programında dereceye giren şirketlerin tamamen objektif kriterlere dayanılarak tespit edildiği, satış gelirlerinin artış hızının temel performans kriteri olduğu değerlendirmelerde, en yüksek satış geliri artış hızını yakalayan şirketin birinciliği almakta olduğu belirtilmektedir.

Bu kapsamda, Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan TOBB Türkiye 100’e başvuru şartları ekte yer almakta olup, başvuruların en geç 30 Eylül 2024 tarihine kadar https://turkiye100.tobb.org.tr/ üzerinden yapılması gerekmektedir.

İlgili tüm üyelerimize duyurulur.