Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla, koronovirüs pandemisinden etkilenen küçük işletmelerin faydalanabileceği yeni Nefes Kredisi devreye alındı.

Şirketlerimize destek olmak için; TOBB, 365 Oda ve Borsa olarak tüm kaynaklarımızın aktarıldığı 2020 yılı ödemesiz, 2021 yılı 12 eşit taksit ödemeli, %80 KGF kefaletli, %7,5 faiz oranlı, 50 Bin TL kredi için 150 TL dosya masrafı dışında ek bir masrafın olmadığı ülkemiz ekonomisine nefes olacak bu kredinin tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Üyelerimiz, Odamızdan alacakları “Üye Belgeleri” ile Denizbank şubelerinden Nefes Kredisi’ne başvuruda bulunabilirler.

● Tüm Etkinlik, Duyuru ve Basın Bildirilerimiz İçin Aşağıdaki Adresleri Takip Edebilirsiniz

Instagram | Facebook Twitter