İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz ve Genel Sekreter Erçin Güdücü Bergama Ticaret odasını ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Başkan Yardımcısı Levent Akçay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sarıl, Ertuğ Canoğlu, Tahir Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay KOÇ’un katıldığı ziyaret programında bölgemiz hakkında ve özellikle de seracılık faaliyetleri hakkında değerlendirmeler yapıldı.
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) İzmir Ticaret Borsası (İTB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) tarafından alınan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kapsamında ‘Seracılık Organize Sanayi Bölgesi’ kurulması kararına istinaden Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper; Seracılık alanında hızla gelişmekte olan, jeotermal yataklara sahip bölgemizde ‘Seracılık Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasının uygun olacağı fikrini beyan etti. Ürper ayrıca oluşturulacak Müteşebbis Heyetini yer seçimi ve diğer mevzuat çalışmaları için bölgemize davet ederek işbirliği taleplerini ifade etti.