Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bergama Ticaret Odası’nda bölge iş insanları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve Organize Sanayi Bölgesi yönetimleri ile bir araya geldi.
Bergama Ticaret Odası Yönetimi’nin tam kadro olarak ev sahipliği yaptığı ziyarette konuşan Bakan Kacır Bergama’ya; girişimcilerin yer alıp yeni girişimlerin, iş fikirlerinin doğacağı bir Teknopark ve yeni bir Sanayi Sitesi yapılması gibi müjdeleri paylaştı. Türkiye’nin sanayi ve teknoloji alanında attığı adımlara da değinen Bakan Kacır, yükselen yatırımlar ile Bakırçay Havzası’nın dikkatleri daha çok çekmeye başladığına da değindi.
Toplantı sonunda Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Bakan Kacır’a, üzerinde Pergamon Antik Kenti’nin yer aldığı, Coğrafi İşaret Tescili Bergama Ticaret Odası tarafından alınan Bergama Parşömeni hediye ederek değerli ziyaretleri için teşekkür etti.