Odamız, Bergama Belediyesi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve BERKSAV desteğiyle 10.’su düzenlenen “Şakir Süter Gazetecilik Yarışması” ödülleri sahiplerini buldu. Törene, Bergama Ticaret Odası’nı temsilen Meclis Başkanı Erol Işıldak, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Genel Sekreter Gülay Koç katıldı. Başkan Ürper, “Çam Fıstığının Başkenti Zorda” haberiyle Bergama Ticaret Odası Özel Ödülü’nü kazanan Rana Beyza Öztürk’e ödülünü takdim ederek kendisine tebriklerini iletti.
Törenin açılış konuşmasını yapan Ali İhsan Süter; “Basın camiasında ağabey olarak anılırdı, ne mutlu ki hala aynı saygıyla anılmaya devam ediyor” diyerek 10 yıldır gerçekleştirilen törene destek verenlere teşekkür etti.
BerKM’de düzenlenen törene, Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Belediye Meclis Üyeleri, BERKSAV Başkanı Gökhan Gönlügür, Bergama’yı Sevenler Turizm Derneği Başkanı Muzaffer Özarun, Süter Ailesi, Sözcü Gazetesi Yazarı Saygı Öztürk, protokol üyeleri ve gazeteciler katıldı.