Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Karcı ve Genel Sekreter Gülay Koç Odamız Üyesi Aytemiz Petrol yetkilileri Ayşe Aydeniz, Tufan Şentürk ve Kurşunoğlu Otomotiv’den Yavuz Kurşun’u ziyaret etti.
Başkan Fikret Ürper, MEYBEM Mesleki Yeterlilik Sınavlarının uygulamalı aşamalarına ev sahipliği yaparak göstermiş olduğu yardım ve desteklerden dolayı işletme sahibi Yavuz Kurşun’a Bergama Ticaret Odası adına teşekkür etti.
Yeni açılan Aydeniz Petrol ziyaretinde firma yetkilileri Ayşe Aydeniz ve Tufan Şentürk’ü tebrik eden BERTO Yönetimi iş hayatında başarı ve bol kazanç temennisinde bulundu.
Genel olarak güncel bölge ekonomisinin de değerlendirildiği ziyaretlerde bölgemize katkı sağlaması düşünülen proje ve yatırım faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.