>Bergama Esnaf Odası Başkanları, yakın geçmişte Demirciler Odası Başkanı Özcan Ala, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş ve Marangozlar Odası Başkanı Hasan Çoban’ın İBB Başkanı Tunç Soyer’e ilettikleri talep doğrultusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bergama Sanayi Sitesi’ne yapılması planlanan Sosyal Tesis için odamız ev sahipliğinde düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

BERTO Başkanı Fikret Ürper ve Genel Sekreter Gülay Koç’un ev sahipliği yaptığı toplantıya, Oda Başkanları, İBB Bergama Yerel Hizmetler Müdürü Bektaş Bal, Bergama Belediyesi Meclis Üyesi Mimar Emel Ürper ve BERTO Meclis Üyesi İnşaat Yüksek Mühendisi Azam Ziya Güç katıldı.

Yapılacak olan bu Sosyal Tesis için Esnaf Odası Başkanlarından fikir alan İBB Yerel Hizmetler Müdürü Bektaş Bal; “İBB Başkanımız Tunç Soyer’in, BERTO’nun ve sizlerin de desteğiyle, hep birlikte Bergama’ya çok faydalı, kullanışlı ve birçok ihtiyaca cevap veren bir Sosyal Tesis kazandırmak için bugün buradayız. Bu konuda, binlerce kişiyi temsil eden siz değerli Oda Başkanlarının görüşleri bizim için çok önemli” dedi.

Toplantı sonunda, yapılacak olan sosyal tesis içinde; çok amaçlı bir salon, yeraltı otoparkı, iş yerleri ve kamu yararına çalışan dernekler için ofislerin yer alması fikirleri ortaya çıktı.