Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper’in sunumuyla Dikili Rakasta Otel’de 2019 İnşaat Sektörü İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Bergama Ticaret Odası Meclis Üyeleri ve Dikili bölgesinde faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcileri yer aldı.
Kahvaltı programıyla başlayan toplantı Başkan Ürper’in; Bergama Ticaret Odası’nın tanıtımı ve kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği faaliyet, çalışmalar ve hizmetlere ilişkin konuları katılımcılara anlatmasıyla devam etti. Ürper katılımcılara faaliyet bölgemizde yürütülen bütün proje ve çalışmalar için dayanışma, koordinasyon ve sıkı iletişim önerisinde bulundu.
Toplantıda inşaat sektöründeki sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirilirken bu önerileri ve çözüm yöntemleri değerlendirildi. Ayrıca Bergama Ticaret Odasının kurucu ortağı oldugu
Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (jeotermal kaynaklı) projesine geniş yer verildiği toplantıda Başkan Ürper bu konudaki görüşlerini ve hassasiyetini katılımcılara aktararak projeyi ve projenin bölgemiz için önemini anlattı.