Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat ve Meclis Başkanı Onur Kayalıoğulları; Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve İDO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Orhan ile birlikte başlayan Midilli-Dikili seferleri kapsamında turizm iş birliklerini değerlendirmek üzere Midilli’ye ziyarette bulundu.
Heyet; Midilli Belediye Başkanı Panagiotis Christofas ve Midilli Ticaret Odası Başkanı Evangelos Myrsinias ile bir araya gelerek sürdürülebilir turizm ilişkileri üzerine bir toplantı gerçekleştirdi.
Gerçekleşen ziyarette Midilli’nin tarihi ve kültürel mirası hakkında bilgi alan heyet, müzeler ve üretim tesislerini de ziyaret ederek yerel tarih ve yerel üretim süreçlerine dair de bilgi alıp fikir alış verişinde bulundu 🕊️


