Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan, Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen “Okul-Sektör İş Birliğinde Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu Toplantısı”na katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Mutlu, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Murat Yıldırım ve okul müdürlerinin yer aldığı toplantıda, daha nitelikli bir mesleki ve teknik eğitim gerçekleştirmek için atılması gereken adımlar konuşuldu.

Toplantıda; Meslek Lisesi Müdürleri’nce Organize Sanayi Bölgesi’ne düzenlenebilecek bir ziyaret, Oda Başkanları ile bir araya gelinerek hangi sektörlerde ne gibi ihtiyaçların olduğunun belirlenmesi ve öğrencileri meslek liselerine yönlendirme konuları görüşüldü.