Önceki dönem devlet bakanlarımızdan Kürşad Tüzmen, Bergamalı yapımcı ve bilişim uzmanı Nuri Yıldırım ile beraberindeki heyet “Benim Şehrim” adlı TV programı vesilesiyle geldikleri ilçemizde Bergama Ticaret Odası’nı da ziyaret etti. Program konsepti gereği motoruyla Bergama Ticaret Odası’na ulaşan Kürşad Tüzmen’i Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Başkan Yardımcısı Levent Akçay, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan ve Ali Sarıl ile Genel Sekreter Gülay Koç karşıladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Tüzmen’e bölgede kurulma aşamaları ilerleyen Bergama Tarıma Dayalı İhtisas Süt OSB, Kınık Tarıma Dayalı İhtisas Sera OSB ve Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Sera OSB hakkında bilgiler verdi ve bölgeye yapılan yeni yatırımları anlattı.

Başkan Ürper, Bergama’yı ve Bergama Ticaret Odası’nı ziyaret etmekten mutlu olduğunu ifade eden Tüzmen’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.