Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Kınık’ta yapılması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi toplantısına katıldı. Kınık Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Şahin Çakan ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Üyesi Enver Olgunsoy‘un da katıldığı toplantıda, arazi gezildi ve sonrasında fikir alışverişinde bulunuldu. Yine toplantıda Tıbbi ve Aromatik Bitkiler konusunda yatırım için 9 firmanın hazır olduğu ve yakın gelecekte başka katılımcıların da bölgeye akın edeceği belirtildi. Bölgenin hızlı bir şekilde oluşması için bürokratik işlemlerin hızlıca halledilmesi temennisi ile toplantı sona erdi.