Kınık Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KSİAD) Yönetimi, odamızı ziyaret etti.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Genel Sekreter Gülay Koç’un ev sahipliği yaptığı ziyarette, Dernek Yönetiminden Cihan Tanberk, 01.02.2022 tarihinde tüzel kişiliğini kazanan Kınık Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin faaliyetleri ve gelecek vizyonu hakkında Başkan Ürper’e bilgiler verdi.

Ziyarette konuşan Başkan Ürper; “Bildiğiniz gibi Bergama Ticaret Odası’nın görev ve sorumluluk alanı Bergama, Dikili ve Kınık olmak üzere 3 ilçeyi de kapsıyor. Bu yüzden Kınık’ta iş insanlarını tek çatı altında toplamayı hedefleyen böyle bir derneğin kurulmuş olması çok önemli bir gelişme. İş insanlarının birbiriyle tanışıp, diyalog kurarak birlikte iş yapmaya başlamaları için bu tür dernekler güçlü bir basamak olmuş oluyor” dedi ve dernek yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. Görüşme, iş birliği mesajlarıyla sona erdi.