Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve beraberindeki heyet, odamızı ziyaret etti.

BERTO Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri’nin ev sahipliği yaptığı ziyarette konuşan Sürekli; “Bulunduğu bölgesindeki her olumlu gelişmede öncü olan Bergama Ticaret Odası’nın yeni dönemi hayırlı olsun” diyerek BERTO Yönetim ve Meclis Üyelerini tebrik etti.

Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Sera OSB ve Batı Anadolu Serbest Bölgesi gibi bölgemizde yükselmekte olan yatırımların konuşulduğu ziyarette Sürekli, Çandarlı Limanı konusunda da bilgiler verdi.

Ziyaretleri için Kerem Ali Sürekli, Adalet ve Kalkınma Partisi Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel ve diğer katılımcılara Bergama Ticaret Odası adına teşekkür eden BERTO Başkanı Kolat; “Odamız, ilçelerimiz ve bölgemize göstermiş olduğunuz ilgi bizleri yıllardır mutlu ediyor. Biz Bergama Ticaret Odası olarak, bölgemizi yakın gelecekte yaşanacak değişimlere hazırlamaya çalışıyoruz. Sizler gibi ilgili kişiler ile birlikte atacağımız adımlar ile, hem bölgemizi, hem de İzmir’imizi geleceğe daha sağlıklı bir şekilde hazırlayabileceğimize inanıyoruz. Oda olarak BOSBİ içerisine yapılacak olan Meslek Lisesi’nin sıkı takipçisiyiz. Bu konuyu, sizin de yakından takip ettiğinizi biliyor ve desteğiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz.

Bunun yanında, yıllar önce Odamız girişimleriyle bölge turizmine katkı olması için yaptığımız Kuzey Ege’nin İncileri projesini de tekrar hayata geçirmek istiyoruz. Daha önce olduğu gibi yine destek vereceğinizi biliyoruz. Ziyaretiniz için Bergama Ticaret Odası adına size teşekkür ediyorum” dedi.

Görüşme, BERTO tarafından hazırlanan Bölge Tanıtım Filmi’nin de izlenmesiyle sona erdi.