Bergama Ticaret Odası, Dikili ve Bergama Belediyeleri iş birliğinde bölgemiz turizmini geliştirmek için uzun zamandır her ince ayrıntısına kadar planlanan “KAİKOS TURU”, acente sahiplerinin bölgemizi gezip görmek için İstanbul’dan gelmeleri ile başladı. Misafirleri Bergama Güzellik Ilıcası’nda Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Ali Sarıl, Genel Sekreter Gülay Koç ve TURSAB Ege Bölge Temsil Kurulu Üyesi Ege Ceylan Kayalarlıoğulları karşıladı. Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun da katıldığı kahvaltı sonrasında Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Belediye Başkanı Hakan Koştu ve Turizm Rehberi Mehmet Gülümser açılış konuşmalarını yaptı. Kahvaltı sonrası Bergama Müzesi’ni ziyaret eden ve burada rehber Mehmet Gülümser’den Bergama’nın tarihi hakkında detaylı bilgi alan heyet, öğle yemeği için Kozak Yaylası Demircidere Köyü’ne doğru yola çıktı. Burada üzüm bağları gezildi, Bergama Ticaret Odası Meslek Komitesi Üyesi ve Halk Bilim Araştırmacısı Hasan Türken’in rehberliğinde Demircidere Müze’si ziyaret edildi ve misafirlere özel olarak yöresel kıyafetlerini giyen köy sakinleri ile yöreye özel yemekler yenildi. Demircidere Köy Muhtarı Hızır Yıldırım, köy halkı adına ziyaretlerinden dolayı misafirlere teşekkür etti.Günün son ziyareti ise Kızılavlu’ya yapıldı. Burada Mehmet Gülümser‘den Kızılavlu’nun tarihini ve hikayesini dinleyen heyet, günü akşam yemeği ile sonlandırdı.