Bergama Ticaret Odası, Dikili ve Bergama Belediyeleri iş birliğinde bölgemiz turizmini geliştirmek için düzenlenen 3 günlük bilgilendirme ve tanıtma turu kapsamında ağırladığımız turizm acentesi yetkilileri, KAİKOS TURU‘nun ikinci gününe Akropol’de merhaba dedi. Burada rehber Mehmet Gülümser‘den bilgi alan heyet, gezilerine Kale Mahallesi butik otellerini ve Ulu Cami’yi ziyaret ettikten sonra ulaştıkları Asklepion’da devam etti. Hemen sonrasında bölgemizin otel, tur, restaurant, hediyelik eşya ve turizm ile doğrudan etkili olan birçok işletme sahipleri ve acente yetkilileri Bergama Güzellik Ilıcası Tesisleri’nde bir araya gelerek bölge turizmi için birlikte neler yapabileceklerini konuştu ve çeşitli iş görüşmelerinde bulundu. Gün, Akropol Restaurant’ta düzenlenen Gala Yemeği ile son buldu. Yemeğe BERTO Yönetimi, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, basın mensupları ve bu turun düzenlenmesinde büyük katkısı olan TÜRSAB yetkilileri katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Kaikos Turu’nun 2 gününü geride bırakan acente sahiplerinden olumlu geri dönüşler aldığını ifade ederek, en yakın zamanda bölge turizminin hız kazanacağını düşündüğünü de ifade etti ve geldikleri için kendilerine teşekkür etti. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün de konuşmalarından sonra plaketler verildi ve Halk Bilim Araştırmacısı Hasan Türken‘in Halkoyunu ekibiyle birlikte sergilediği gösteri ile gece sona erdi.