İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Lisans Eğitim planında yer alan “CP 290 Analitik Etüd Stajı” kapsamında üniversite hocaları Doç Dr. Yavuz Duvarcı, Araş. Gör. Pelin Özkan, Araş. Gör. İrem İnce ve Uzman Hüsret Ceyhan ile beraberindeki 40 öğrenci odamızı ziyaret ettiler. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper katılımcılara Bergama’ nın ekonomik, tarihsel, kültürel, ticari potansiyeli ve mevcut durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Tarım, Turizm, Ticaret üçgeninde artık sanayinin de olduğuna dikkat çeken Ürper Bergama Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler verdi. Ürper Bakırçay’ın Ege’nin parlayan yıldızı olacağını ifade ederek Bergama Ticaret Odası’nın Bölgenin gelişimine yönelik stratejik hedeflerini anlattı.