Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, İzmir Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen “Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi” toplantısına katıldı.
Toplantıya, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Dikili Kaymakamı Alper Faruk Güngör, Tarım İl Müdürü Mustafa Özen, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İZTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ali Osman Öğmen, İZTO Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Çakan, EBSO YK Üyesi Ateş İ. Demirkalkan, İTB YK Bşk Yrd Ercan Korkmaz ve Ege Yaş Mey. Seb. İhr. Bir. YK Bşk Hayrettin Uçak katıldı.
Toplantıda yeni atanan İzmir Valisi Selim Köşger’e 3500 kişiye istihdam sağlayacak olan 3.033.148 metrekare toplam alanda 1.873.314 metrekare toplam 49 adet üretim parseli, 332.862 metrekare alanda toplam 35 adet sanayi parseli ile topraksız modern ve teknolojik seralar, iyi tarım uygulamaları, modern paketleme ve kurutma tesisleri, yaş sebze ve meyve işleme tesislerinin bir arada olduğu Tarım 4.0 uyumlu yeni nesil üretim merkezi Dikili TDİOSB hakkında ayrıntılı bilgi verildi.