Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan, Meslek Komitesi Üyesi Hasan Türken, Rehber Mehmet Gülümser, TÜRSAB Ege Bölge Temsil Kurulu Başkanı Kıvanç Meriç, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Osman Tolga Gencer, Ege Bölge Temsil Kurulu Üyesi Ege Ceylan Kayalarlıoğulları ve Genel Sekreter Gülay Koç’un katılımıyla Turizm Geliştirme Çalışma Grubu tanıtım toplantısı Bergama Ticaret Odası’nda yapıldı.

Eylül ayında yapılması planlanan Turizm Geliştirme Etkinlik programının tanıtımı ve program ayrıntılarının görüşüldüğü toplantıdan sonra heyet, Dikili Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı Hakan Budak’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Dikili Belediyesi iş birliğinde bölgemiz turizmini olumlu yönde etkileyecek olan, turizm destinasyonu tanıtım etkinliği hakkında görüşülerek, turizme ilişkin güncel değerlendirmeler yapıldı.