Bergama Ticaret Odası’nda, İnşaat Mühendisi Şeref Alpago’nun anlatımı ve Bergama Belediyesi iş birliği ile “İnşaat Dünyasındaki Gelişmeler Konferansı” gerçekleştirildi.
Bergama Ticaret Odası Yönetimi’nin ev sahipliği yaptığı etkinliğe; Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, Başkan Yardımcısı Emel Ürper, İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve sektörde faaliyet gösteren işletme yetkilileri katıldı.
Gerçekleşen etkinlikte katılımcılar ile; Yetki Belgeli Yapı Ustaları Hakkında Yönetmelik, Şantiye Şefliği ve Dirençli Binalar İçin Uygulama Önerileri gibi çeşitli konu başlıklarında değerli bilgiler paylaşan Alpago, ülkece yaşadığımız acı depremlerden çıkarmamız gereken dersleri de paylaşarak sektörün hızlı bir şekilde alması gereken önlemlere değindi.
Koferans, katılımcılar ile soru/cevap yapılmasının ardından sona erdi.


