Bergama Ticaret Odası ve OBEM işbirliği ile yapılan İngilizce kursunun sona ermesinin ardından 3 kuru tamamlayarak sınava giren kursiyerlerden başarılı olanlar Advenced-C1 seviyesinde sertifikalarını almaya hak kazandılar.
Kursiyerler içerisinde yer alan Dikili Milli Eğitim Müdürü Mesut Aktürk’ün de katılımıyla gerçekleşen törende, kursiyerlere sertifikaları Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman tarafından dağıtıldı.
Eğitimin hayatın bir parçası olduğunu ve gerekliliğini belirten Kahraman “Bergama Ticaret Odası olarak en büyük hedefimiz, düzenlenen çeşitli eğitim faaliyetleriyle bölge insanımıza destek olmak ve bölgemizin gelişimini sağlamak ”diyerek alınan sertifikaların hayırlı olmasını diledi.
Katılan kursiyerler ise verilen İngilizce kursunun kendileri için çok faydalı olduğunu belirterek Bergama Ticaret Odasına teşekkürlerini ilettiler.