İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale, İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti İzmir ve Bergama İlçe Teşkilatı ile birlikte odamızı ziyaret etti.

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Başkan Yardımcısı Göksel Özüak ve Genel Sekreter Gülay Koç’un ev sahipliği yaptığı ziyarette Başkan Kolat; Özlale ve heyete Bergama, Dikili ve Kınık’ı kapsayan bölgemizdeki güncel gelişmeleri ve ekonomik verileri paylaştı.

Bergama’nın turizmini olumlu etkileyecek adımlar ve bölgemizde yükselen yatırımlar ile birlikte yaşanacak değişimlerin de konuşulduğu ziyarette, BERTO Başkanı Kolat, “Mesleki Eğitim” konusuna da büyük vurgu yaptı.

Çıktığı yolculuk için Özlale’ye başarı dileklerini de ileten Başkan Kolat, tüm misafirlere ziyaretleri için Bergama Ticaret Odası adına teşekkür etti.