Ekonomi hakkındaki başarılı tespit ve yorumları ile dikkatleri çeken İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü ve Ekonomist Şant Manukyan, 19 Şubat 2020 saat 14:00’te, Bergama Ticaret Odası konferans salonunda “2020’de Küresel Ekonomi ve Sonrası” konulu etkinliğe konuşmacı olarak katılacak.

Lise öğrenimini Robert Koleji’nde tamamlayan Şant Manukyan, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünde de Lisans eğitimini tamamlayıp, Yüksek Lisans eğitimini de Cornell Üniversitesi MBA dalında aldı ve 2002 yılında İş Yatırım Uluslararası Piyasalar bölümünde göreve başladı.

Haziran 2019 itibariyle Uluslararası Piyasalar Direktörü konumunda görevine devam eden ünlü ekonomist ve global stratejist, 19 Şubat Çarşamba günü saat 14:00‘te Bergama Ticaret Odası konferans salonunda olacak.

Bu değerli etkinliğe sizlerin de katılımını dileriz.

Bilgi İçin: (0 232) 632 05 95 – 113

● Tüm Etkinlik, Duyuru ve Basın Bildirilerimiz İçin Aşağıdaki Adresleri Takip Edebilirsiniz

Instagram | Facebook Twitter