Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Yönetimi, odamızı ziyaret etti. Ziyarete, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sarıl ve Genel Sekreter Gülay Koç ev sahipliği yaptı.
Alp Avni Yelkenbiçer, Kaan Özhelvacı, Arda Yılmaz, Erkan Karacar ve Süleyman Tutum’dan oluşan EGİAD Yönetimi’ni ve Ürper Gıda Müdürü ve Youcan Games Kurucu Ortağı Arda Ürper’i makamında kabul eden BERTO Başkanı Fikret Ürper, bölgedeki güncel ekonomik gelişmeler hakkında bilgiler verdi ve EGİAD gibi derneklerin iş hayatına ve dolayısıyla ülkeye kattığı olumlu etkilerden bahsetti.
Ziyarette Arda Ürper ve EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, Başkan Fikret Ürper’e bir plaket takdim ederken, Başkan Fikret Ürper de EGİAD Yönetimi’ne Pergamon Krallığı motifli bir hediye vererek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.