Değerli üyelerimiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza gelen yazıda; Pandemi ile birlikte dijital dönüşümün hız kazanmasıyla, şirketlerimizin ürettikleri ürünleri dijital ortama taşıyarak oluşturduğu satış ve pazarlama kanallarının oldukça önemli hale geldiği vurgulanarak,  TOBB öncülüğünde e-ticaretin sunduğu fırsatlara yönelik bir çok eğitim programının uygulamaya konulduğu, ayrıca ilk defa e-ticaret yapacak işletmeler için pazaryerlerinde komisyonsuz satış yapılabilmesine olanak tanıyan projeler uygulanmış olduğu bildirilmektedir.

Bu kapsamda pazaryerlerindeki sisteme uyum sağlayabilen ancak işini dijital ortama taşıyarak kendi e-ticaret sitesini kurmak isteyen üyelerimiz için E-Ticaret Hizmet Paketi tasarlanmış olup, söz konusu paket ile TOBB bünyesindeki 365 oda ve borsa üyesi KOBİ’lere e-ticaret alanında ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıya kolaylıkla ulaşma imkanı sağlanmaktadır.

Vodafone Business işbirliğinde oluşturulan “E-Ticaret Hizmet Paketi” ile alan adı, hosting, e-mail, güvenlik, stok takibi, yedekleme, ödeme altyapıları, tüm yazılım özellikleri, arama motoru optimizasyonu ile anahtar teslim e-ticaret sitesi kurulmakta, KOBİ’lerin teknik ihtiyaçları, dijital pazarlama ile ilgili sorunları için ücretsiz danışmanlık ve eğitim desteği verilmektedir.

Söz konusu Hizmet paketi ile ilgili detaylara https://www.vodafone.com.tr/VodafoneBusiness/cozumler-kurumsal/e-ticaret-hizmeti.php linkinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.