Dikili kaynarca mevkiinde 3.000.000 metre kare büyüklüğündeki alanda 1.800.000 metre kare modern seralar ve 280.000 metre karede bu seralarda üretilecek yaş sebze meyvenin işlenmesi, depolanması gibi endüstriyel faaliyetlerin gerçekleşeceği tesislerin yer alacağı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi bilgilendirme toplantısı İzmir Ticaret Odasında yapıldı. Izmir Ticaret Odası Sayman Üyesi Ali Osman Öğmen başkanlığında yapılan toplantıya Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper ve Genel Sekreter Gülay Koç katıldı. Dikili Kaymakamı Alper Faruk Güngör ve Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün de katıldığı toplantıda kurulması planlanan Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin ülkemizin en büyük sera ve jeotermal ısıtmalı TDİOSB olma niteliği taşıdığı ifade edildi. Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper “kurucu ortağı olduğumuz Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin bölgemize önemli ve olumlu büyük etkileri olacaktır. En kısa zamanda kuruluş sürecinin tamamlanarak projenin faaliyete geçmesini temenni ediyoruz” dedi.