Cumhuriyet Halk Partisi Dikili Belediye Başkanı Aday Adayı Gökmen Ulu, odamızı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarete, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay Koç ev sahipliği yaptı.
Bergama ve Dikili’nin turizmini olumlu etkileyecek adımlar ve bölgemizde yükselen yatırımlar ile birlikte yaşanacak değişimlerin de konuşulduğu ziyarette, BERTO Başkanı Kolat; tüm bu gelişmeler ile birlikte doğacak olan istihdam talebini karşılayabilmek için “Mesleki Eğitim” konusunun hayati önem taşıdığına da vurgu yaptı.
Çıktığı yolculuk için Ulu’ya başarı dileklerini de ileten Başkan Kolat, nazik ziyaretleri için Bergama Ticaret Odası adına teşekkür etti.