Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burcu Bostancıoğlu, Bergama Belediye Başkan Adayı Kemal Ayriç ve il-ilçe teşkilatı üyeleri odamızı ziyaret etti. Ziyarete, Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Başkan Yardımcısı Melih Çağdaş, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Paksoy ve Genel Sekreter Gülay Koç ev sahipliği yaptı.

Hem bölge, hem de ilçedeki gelişmelerin konuşulduğu ziyarette Başkan Kolat; “Bergama, Dikili ve Kınık’ı kapsayan bölgemiz hızla gelişiyor. Büyük yatırımlar bir bir yükseldikçe bizler de “Mesleki Eğitim” konusuna dikkat çekmeye çalışıyoruz. Odamızda bizleri ziyaret eden tüm büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımıza bu konuyu öncelikli olarak iletiyoruz. Tüm diğer adaylara da ilettiğimiz gibi sizlere de bu süreçte başarılar diliyoruz” diyerek Bostancıoğlu ve Ayriç’i tebrik etti.

Kolat, görüşme sonunda il ve ilçe teşkilatına da ziyaretleri için Bergama Ticaret Odası adına teşekkür etti.