Cumhuriyet Halk Partisi Sivil Toplum Kuruluşları, Emek Büroları ve Sendikalardan Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Leman Tunus, Esnaf ve Esnaf Odaları, Ekonomi Politikalarından Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Özgür Çağlar Akova ve Cumhuriyet Halk Partisi Bergama İlçe Teşkilatı, odamızı ziyaret etti.

BERTO Yönetimi’nin ev sahipliği yaptığı ziyarette bölge ve ülke ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Gerçekleşen ziyarette konuşan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; “Geçtiğimiz aylarda tüm oda başkanlarımız ile birlikte imzalayıp kamuoyu ile paylaştığımız bildiride de belirttiğimiz gibi; Bakırçay Bölgesi’nin artık kesinlikle bir Milletvekili’ne ihtiyacı var. Bölgemiz büyük bir hızla gelişiyor. Bu gelişim sürecinde bizlerin, bölgemizin Ankara’da Milletvekili düzeyinde temsil edilmesi çok önemli. Siyasi parti fark etmeksizin, bölgemizi tanıyan, sorunlarımızı bilen aday adaylarının seçilebilir sıradan Milletvekili Aday listelerine alınması, bölgemizin geleceği için hayati önem taşıyor. Umuyoruz ki siyasi partiler bu bölgeden yükselen bu talebi dikkate alır” diyerek ziyaretleri için misafirlere teşekkür etti.