Odamız ve Dikili Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Hanri Benazus koleksiyonundan “Çağdaş Atatürk Fotoğrafları” sergisi, Dikili’de açıldı.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve katılımcıların yer aldığı açılışta konuşan BERTO Başkanı Fikret Ürper; “Geçtiğimiz yıllarda Hanri beyi Bergama’da ağırlamış ve birlikte yoğun ilginin gösterildiği bir sergiye imza atmıştık. Kendisini yeniden aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Böylesine dolu bir insan ile bugün burada bir arada olduğumuz için çok şanslıyız” dedi. Açılış sonrası Araştırmacı-Yazar Derya Yelkenkaya ile birlikte “Niçin Atatürk?” konulu bir söyleşi de veren 92 yaşındaki Hanri Benazus, okuyucuları için kitaplarını imzaladı.

Türkiye’nin en büyük Atatürk fotoğrafları arşivi sahibi Hanri Benazus’un Çağdaş Atatürk Fotoğrafları sergisi 22 Ağustos Pazar’a kadar her akşam 20.00 – 24.00 saatleri arasında Dikili Kadın Hakları Parkı’nda görülebilir.