Bergama Ticaret Odası tarafından 11 Nisan 2012 Çarşamba günü Chp Bergama İlçe Başkanlığına seçilen İdris Yavuzyılmaz’a; Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman, Yönetim kurulu üyelerinden; Erkan Evrenkaya, Levent Akçay, Feridun Duymaz, Hilmi Köprülü ve İsmail Birol, Genel sekreter Gülay Koç, Yönetim kurulu Danışmanı Saffet Dündar tarafından tebrik ziyareti yapıldı.
Öncelikle ziyareti kabul ettikleri için teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman İdris Yavuzyılmaz’a yeni görevinde başarılar diledi. İdris Yavuzyılmazla daha önceden de ortak çalışmalar içerisinde yer aldıklarını belirten Kahraman yine siyasi partilerle ortak çalışma arzusu içerisinde olduğunu belirtti.
Sivil Toplum Örgütlerini insanların sahiplenmesi adına yapabileceklerimizi , vaadlerimizi hayata geçiriyoruz diyen Kahraman “siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerimiz olmazsa olmazımızdır, özü menfaati Bergama devamında Türkiyedir” dedi.