Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sarıl ve Genel Sekreter Gülay Koç, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu‘yu makamında ziyaret etti.
Kozak Yolu, Bergama Çevre Yolu ve Bergama tır parkı konularının konuşulduğu görüşmede BERTO Yönetimi, donanımlı bir Meslek Lisesi ve gelişen sanayi bölgelerimizle birlikte artacak su ihtiyacını karşılayabilecek ilave baraj projeleri hakkında Belediye Başkanı Hakan Koştu ile fikir alışverişinde bulundu.
BERTO Başkanı Fikret Ürper, verdiği bilgiler için teşekkürlerini ifade ederken, Başkan Koştu’nun da ziyaretleri için memnuniyetlerini dile getirmesiyle görüşme sona erdi.