Yerel ve Coğrafi İşaret Tescilli ürünlerin üretimini ve satışını yapanlar ile Kadın girişimciler ve Kadın Kooperatiflerinin ürünlerini e-ticarete taşıyıp, tüm Türkiye’ye satış yapabilmeleri amacıyla TOBB ve HEPSİBURADA iş birliğinde başlatılan “Hepsi Türkiye’den” programı, odamız ev sahipliğinde yapılan bilgilendirme toplantısıyla anlatıldı.
Hepsiburada Ege Bölge Müdürü Cem Ünal, yaptığı sunum ile Türkiye’deki E-Ticaret verilerini ve TOBB iş birliğinde hayata geçirilen Hepsi Türkiye’den programının sağladığı avantajları katılımcılar ile paylaştı.
Yerel ürünlerin satışını yapmak isteyen işletmeler, kadın girişimciler ve kadın kooperatiflerinden katılımcıların yer aldığı toplantıya, BERTO Başkan Yardımcısı İbrahim Lütfi Kolat ve Genel Sekreter Gülay Koç da katıldı.