Bergama Ticaret Odası Yönetimi, örnek bir davranışa imza attı.

Bergama İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret eden BERTO Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Meclis Başkan Yardımcısı Arif Böke, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Melih Çağdaş, Göksel Özüak, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Paksoy, Emre Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay Koç, Bergama İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Malik Doğan’ın eşliğinde kayıt formu doldurarak gönüllü organ bağışçısı oldu.

Konu ile ilgili konuşan BERTO Başkanı Kolat; “Geçtiğimiz Meclis Toplantısı’nda Bergama İlçe Sağlık Müdürlüğü Organ Bağışı Birimi’nden Funda Kızmaz bizlere detaylı bir sunum yapmıştı. Bizler de ilk fırsatta soluğu burada aldık ve hep birlikte organ bağışında bulunmak istedik. Organ Bağışı konusunun üzerine toplum olarak daha çok eğilmeli ve bu sayede hep birlikte daha çok kişiye umut olmalıyız. Attığımız bu adım 1 kişide bile bir farkındalık yaratabilirse, ne mutlu bize… Destekleri için Bergama İlçe Sağlık Müdürlüğü’müze teşekkür ediyorum” dedi ve herkesi gönüllü organ bağışçısı olmaya davet etti.