Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Çağdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Salim Zeki Kurşun, Hüseyin Paksoy, Emre Erdoğan, Selçuk Kor ve Genel Sekreter Gülay Koç, 2009-2013 yılları arasında Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yapan İş İnsanı Melih Kahraman’ı iş yerinde ziyaret etti.
Ziyarette, Bergama Organize Sanayi Bölgesi (BOSBİ) içerisinde yükselecek olan Meslek Lisesi’nden bahseden BERTO Başkanı Kolat, BOSBİ’de de faaliyet gösteren Kahraman’ın da bu konudaki görüşlerini dinledi. Ziyaret sonunda BERTO Yönetimi, Kahraman’a, Hanri Benazus koleksiyonundan Gazi Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı da hediye etti.