Bergama Ticaret Odası Yönetimi; Bergama Vergi Dairesi, Kınık Vergi Dairesi ve Bergama Sosyal Güvenlik Kurumu’nun da katılımıyla “Muhasebe Haftası” kapsamında, Bergama, Dikili ve Kınık’ta faaliyet gösteren Mali Müşavirler ile bir araya geldi.

Yapılan kahvaltılı toplantının açılış konuşmasını yapan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; “Hem Muhasebe Haftası, hem de Vergi Haftası kapsamında, sayın müdürlerimizin de katılımıyla siz değerli muhasebeciler ve mali müşavirlerimiz ile bir araya gelmek ve sektör hakkındaki sorun ve önerileri konuşup bu önemli haftaları sizlerle birlikte kutlamak istedik. Katılımları için kurumlarımıza ve sizlere, Bergama Ticaret Odası adına teşekkür ediyorum” diyerek sözü Bergama Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Topal’a bıraktı.

“Bu tür toplantılar ile bir araya gelmek, kaynaşıp ortak sorun ve çözüm önerilerini konuşmak gerçekten çok kıymetli. Organizasyon için Bergama Ticaret Odası’na teşekkür ediyorum” dedi.

BERTO Ticaret Sicil Müdür Vekili Hamit İri’nin de MERSİS ve işletme kuruluşlarındaki güncel gelişmeler hakkında bilgiler paylaştığı toplantıda, İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Bergama Temsilciliği görevini yürütmekte olan Melih Demirel de söz alarak toplantı için teşekkür etti.