Bergama Ticaret Odası Yönetimi, Bergama Ticaret Odası’nın da Kurucu Ortakları arasında yer aldığı, önümüzdeki günlerde temel atma töreni de yapılacak olan, Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.
Hafriyat işlerinin sürdüğü sahada incelemelerde bulunan Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, Başkan Yardımcıları Levent Akçay, İ. Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sarıl, Tahir Erdoğan, Ertuğ Canoğlu ve Genel Sekreter Gülay Koç, yetkililerden detaylı bilgi aldı.
3 bin dönüm arazi üzerine kurulup, tamamlandığında 2 binin üzerinde kişinin istihdam edileceği Dikili TDİOSB, Avrupa ve Türkiye’nin topraksız, ısıtmalı, tam otomasyonlu, yenilenebilir enerji ve yeşil üretimi benimseyen en büyük sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olma özelliğini taşıyor.