Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Onur Kayalıoğulları, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Göksel Özüak, Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Erdoğan, Hüseyin Paksoy ve Meclis Üyesi Mesut Şahin; Yeni atanan Dikili Kaymakamı Cevat Gün’ü makamında ziyaret etti.

Bergama Ticaret Odası’nın görev ve sorumluluk alanında Bergama, Dikili ve Kınık’ı kapsayan 3 ilçenin yer aldığı büyük bir bölge olduğunu ifade eden BERTO Başkanı Kolat, Kaymakam Gün’e Bergama Ticaret Odası’nın faaliyetlerinden ve Bergama Ticaret Odası’nın takipçisi olduğu, bölgede yükselen yeni yatırımlardan bahsetti.

Tamamlandığında bölgede binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan, hafriyat çalışmaları hala devam eden, kurucu ortakları arasında Bergama Ticaret Odası ve Dikili Belediyesi’nin de yer aldığı Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Sera OSB hakkında da değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret sonunda BERTO Yönetimi, Kaymakam Gün’e yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerini ileterek ev sahipliği için teşekkür etti.