Bergama Ticaret Odası Yönetimi, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ü ziyaret etti. Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Çağdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Salim Zeki Kurşun, Hüseyin Paksoy, Selçuk Kor, Emre Erdoğan, Meclis Üyeleri Mesut Şahin, Süleyman Karataş, Meslek Komitesi Üyesi Mehmet Kuzucu ve Genel Sekreter Gülay Koç’un katıldığı ziyarette bölge hakkında ekonomik değerlendirmeler yapıldı.
Oda olarak kurucu ortakları arasında yer aldığımız Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin de konuşulduğu görüşmede BERTO Başkanı Kolat, yeni dönem için ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Başkan Kırgöz’e teşekkür etti.