Bergama Ticaret Odası ve Yapı Kredi Bankası; BERTO Üyeleri’nin oda aidatlarını bankanın mobil uygulamasından kolayca ödeyebileceği ve bu sayede pek çok avantaj elde edebileceği bir anlaşma için imzaları attı.
Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Genel Sekreter Gülay Koç, Kuzey Ege Bölge Segment Müdürü Erdal Emre, Bergama Şube Müdürü Asil Özsoy ve Kobi Portföy Yöneticisi Cihan Şen’in katıldığı görüşmede BERTO Üyeleri’nin faydalanabileceği anlaşmanın imzaları atıldı. Tüm BERTO Üyeleri, bankacılık paketlerindeki “Çek Paketi” fiyatı üzerinden %75 indirim, işletme ve yatırım ihtiyaçlarına özel 3 ay ödemesiz, 24 ay vadeli 1 Milyon TL’ye varan faiz avantajlı kredi ve ilk kez World Business Kart alanlarda 2 yıl kart ücreti muafiyeti avantajlarindan faydalanabilecek. Ayrıca oda aidatını Yapı Kredi Mobil Uygulaması – Ödemeler – Kurum Ödemeleri – TOBB Ödemeleri – Bergama Ticaret Odası Ödemesi sekmelerini kullanarak da yapabilecekler.