Bergama Ticaret Odası, üyeleri için iş birlikleri yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, KOBİ Danışmanı Gizem Altıkulaç Kaygan ile danışmanlık hizmetleri protokolü imzalandı.

BERTO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sarıl ve Genel Sekreter Gülay Koç‘un bulunduğu görüşmede imzalanan protokol ile, İş Akademisi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri yetkilisi/KOBİ Danışmanı Gizem Altıkulaç Kaygan, Pazartesi günleri Bergama Ticaret Odası’nda, üyelere danışmanlık hizmeti verecek. Bergama Ticaret Odası üyeleri, 8 Ağustos Pazartesi itibariyle ve her Pazartesi 10:30 ile 16:30 saatleri arasında, odamızda KOSGEB, Sanayi Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, yurt içi/yurt dışı fuar destekleri ve teşvikler hakkında kapsamlı danışmanlık hizmeti alabilecek.

Tüm üyelerimiz, 632 05 95‘i aradıktan sonra 119‘u tuşlayarak da ilgili birime ulaşabilecekler.