Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, yönetim kurulu üyeleri Levent Akçay, Tahir Erdoğan, Hakan Karcı, Ali Sarıl ve genel sekreter Gülay Koç, Kınık’ta faaliyet gösteren üyelerimiz ve Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile bu sabah yapılan kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı sonrasında Fikret Ürper, Bergama Ticaret Odası 2019 yılı değerlendirme sunumunu gerçekleştirdi ve ardından toplantıya katılan üyelerin sorunları ve çözümlerine değinildi.

Soru cevap şeklinde ilerleyen toplantı sonrasında, Kınık’ta faaliyet gösteren en eski üyelere plaket verildi. Sadık Doğruer’in de Fikret Ürper’e bir hediye takdim etmesi ile toplantı sona erdi.

● Tüm Etkinlik, Duyuru ve Basın Bildirilerimiz İçin Aşağıdaki Adresleri Takip Edebilirsiniz

Instagram | Facebook Twitter