Türkiye’nin en genç yönetimi unvanına sahip, Bergama Ticaret Odasını yeni yönetim ve meclisi göreve gelişlerinin birinci yılını verdiği bir kokteyl ile kutladı. Profesör Üstün Dökmen’in verdiği İş dünyasında ve özel yaşamda kaliteli iletişim; yaşama ve çalışma konulu konferans sonrası konuklara bir kokteyl verilirken kokteyle:
Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Emniyet Müdürü İsmail Akıntürk, Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, Yüksek Okul Müdürü Prof.Dr Erhan Kırtay, Bergama Eski Belediye Başkanı Raşit Ürper, Bergama Ticaret Odası eski başkanı Ali İhsan Süter,Koza Altın Yöneticileri, İsmet Sivrioğlu, Hayri Öğüt, Cemalettin Çetin, Bergama CHP ilçe başkanı İdris Yavuzyılmaz, AKP ilçe başkanı Hasan Şahin,MHP İlçe başkanı M.Emin Yaramış, belde belediye başkanları; Fikret Çam, Esat Karacan, Gürsel Altuğ ve iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından bir çok seçkin davetli katıldı.