Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Kınık Denizbank Şube Müdürü Zerrin Cirit, Bergama Denizbank Şube Müdürü İbrahim Nursal ve Bergama Denizbank Şube Kobi Portföy Yöneticisi Hüseyin Şenesen‘i makamında kabul etti. Görüşmede, Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak amacıyla KOBİ’lere düşük faizli kredi sağlamak için hayata geçirilen “TOBB Nefes Kredisi” hakkında konuşuldu. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper; “Covid-19 salgını nedeniyle üyelerimizin içinde bulunduğu finansal sorunların giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), Denizbank ve KGF ile imzaladığı düşük faizli kredi kullandırmaya yönelik protokole, oda olarak biz de katkı sağladık. Üyelerimiz, üst limit 50 Bin TL olmak üzere, 12 Ay vadeli, brüt faiz oranı aylık %0,625, yıllık %7,50 faiz oranlı kredi kullanabilecekler. Giderek zorlaşan ekonomik koşullar içerisinde, üyelerimize düşük faizli bu kredinin hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ürper; üyelerin, Nefes Kredisi’ne nasıl başvurmaları gerektiği konusundaki detaylı bilgilere de, Oda web sitesi www.berto.org.tr üzerinden ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.

● Tüm Etkinlik, Duyuru ve Basın Bildirilerimiz İçin Aşağıdaki Adresleri Takip Edebilirsiniz

Instagram | Facebook Twitter